"Personal musing inspired by past and ongoing experiences of my life…depicting how I feel and what comes hereafter. However it may also revolves around my personal whishes, hopes and beliefs which I often in doubt and wondering... what is the meaning of life.."

Thursday, December 13, 2012

Ceria pagi bersama Merlin

"Jangan ingat kami tak ada tedi bear, haaa..."

 "Aku bunuh kang, aku bunuh kang"

 " Make up tebal-tebal sikit, mak aku kata perempuan jahat kena la make up tebal gitu..."

 "Baju ni saja dah 12 kilogram, pas tu nak suruh aku naik kuda pulak, bengong!"

 "Kau carilah sendiri baju kau, kat luar filim aku bukan hamba kau, dasar pemalas"

 "Dah season ke 5, aku naik bosan dah, kau orang?"

 "Aku dengar lepas season Merlin abis, kau nak berlakon porno, yea ke?" 

Laaa, cepat la tukar baju Margona oiii, orang dah nak start shuting ni!"

5 comments:

Nong Andy said...

ahahahahahahahaha.. saya suka sangat derang punya dialog tu :D

Anonymous said...

Di TV2 ada jugak siar siri pasal merlin ni. Tapi tajuk dia 'Camelot.' Merlin versi ni wujud dlm bentuk ahli sihir berkepala gondol, lebih serius & pandai marah orang.

sukiman said...

saya suka tengok merlin...

la ada jugak merlin versi lain, thanks...

Adie Achim said...
This comment has been removed by the author.
Adie Achim said...

Saya juga mengilai kisah Merlin. Tapi saya kurang suka Gwen digambarkan sebagai perempuan cantik sedangkan pada hakikatnya dia tidak lawa. Untuk membayangkan saya menjadi King Arthur pun saya tidak sanggup! (esp. babak berciuman)

.