"Personal musing inspired by past and ongoing experiences of my life…depicting how I feel and what comes hereafter. However it may also revolves around my personal whishes, hopes and beliefs which I often in doubt and wondering... what is the meaning of life.."

Friday, March 13, 2009

Sungkai... Antara yang tertidor...boring?








"Kita musti increase our AD, agregate demang bla-bla, kerajaang musti berbelanja, ass er household, kita mesti berbelanja! expeng, expeng bla-bla-bala...Tok Pah"









``engdeng dong forget to bla-bla, infationg, RM60 biliong bla-bla Najib. Kareng isu as bla-bla. V must push-push....Sheila Majid..."















Antara yang terpaksa dengar....
Kalau diupah seribu sejam tak kuasa bersyarah depan pensyarah-pensyarah lain, ada yang dah ada PHD pun. Malu sbb tak ada banyak ilmu... Ini pun terpaksa...bila bercakap terus nampak gelap je di depan dan tak faham apa yang dicakapkan oleh mulut sendiri...
Tapi nak wat guana kan, dah rezeki guna mulut...kenalah syukur.

Jan: Suka kalau dengar Zetty ( Tan Sri) cakap bahasa Melayu, nampak berhati-hati dan sopan gitu.

No comments:

.