"Personal musing inspired by past and ongoing experiences of my life…depicting how I feel and what comes hereafter. However it may also revolves around my personal whishes, hopes and beliefs which I often in doubt and wondering... what is the meaning of life.."

Friday, March 13, 2009

Hutang terbaru...

Gambar 1: Ni keretanya...

Untuk kawan-kawan yang tak berpeluang tengok kereta ini, saya bubuh gambarnya sini. Ramai juga yang antar sms bertanya kenapa tak letak gambar kereta baru dalam blog?. Malulah nak letak sebab kereta ni ada 4 tayar sahaja. Tak adalah special sangat, dan inilah yang syukur sangat dapat dihutangiku...

Gambar 2: Ini seteringnya
Tak reti nak pukul gambar kereta ni, semasa gambar penulisan ni ditulis, saya dah try bawak kereta ni di jalan raya ke Rompin. Tapi jalan lurus je, kalau nak belok kiri kanan kena berhentikan kereta suruh orang lain tolong undur, belok dan sebagainya (dan tolong jangan tanya di mana saya dapatkan lesen kereta saya, he he he).
Gambar 3: Bulat-bulat ni ada fungsinya, buka erkong dan Cd, dan byk lagi.
Sedara saya yang tengok kereta ni kata nampak komang je tempat buka erkong dan cdnya, saya pun tak retilah nak cakap. Tapi bagi saya erkong yang kita pasang kat pejabat pun nampak kodi je. Besar pulak tu.
Gambar 4: Belakang kereta ada nombor (macam kereta orang lain jugak)
Gambar 5: Kereta ni Ja tolongkan masukan ke dalam porch
Jankaulu: Ada terdengar hamba allah sorang tu nak belah tayar motor saya, kononnya lepas itu baru saya datang kerja dengan kereta baru, he he he.

2 comments:

madier said...

tahniah....kena brani skit mang try keta tu....lama2 nanti bese ler tu...hehehe...kalu dok,paka sekong situ lah keta tu...hehehe...

ada kawan aku(ecah-nama sbenar) dulu phobia nok kete...tapi skang dah ulang alik bt pht-rompin sokmo...hehehe

..hehehe..sekadar nak bg perangsang...kalu dok jln jugok..memang kena belah tyr motor tu...hehehe

jankaulu said...

tu lah kata, pegang stering dok dok dok dak leni. Kekgi ok kot.

bowok streight je reti, part lain fail!. Huh... tapi boleh dok gostang kemaring sbb nok alih pasu.

.