"Personal musing inspired by past and ongoing experiences of my life…depicting how I feel and what comes hereafter. However it may also revolves around my personal whishes, hopes and beliefs which I often in doubt and wondering... what is the meaning of life.."

Sunday, October 12, 2008

Dah akhir sem...ya.




1. Minggu ni adalah minggu ke 14 sem, minggu terakhir berkuliah. Minggu depan study week, so minggu ni akan mulai bertambah sibuk (sebenarnya minggu lepas dah mula sibuk).



2. Sekarang dalam proses menyediakan carry mark, mesti disiapkan setidaknya sebelum menerima skrip jawapan soalan final.



3. Sehingga sekarang masih tak siap-siap proses marking tersebut, he he he. Nak marking bukan mudah, kena ada mood dan masa yang sesuai kalau tak hasilan marking terjejas.



4. Semester ni ajar ECOB 313 Malaysian Economy untuk pelajar semester 5.




5. Masa berkuliah 8 jam sahaja tapi ada 10 section, 9 tutorial. Jumlah student seramai 379 orang tapi dek kerana satu subjek sahaja, cara penatnya lain sikit.



6. Semester depan tak ramai ambik ECOB 313, so kena ajar juga ECMF 013 Principles of Microeconomics untuk student foundation (kira macam pra/sijil...).



7. Rasanya sem ini persembahan yang diberikan lebih baik dan terkawal (ke perasan ni...?). Harap-harap sem depan lebih terkawal.



8. Sem depan masuk sem yg ke 4 saya di sini, semoga sem depan akan lebih komit dengan kerja.




jankaulu: Teringat kat raya dari tuan pengetua PPYIT pada raya nan lalu, beliau memberikan semangat untuk terus mencurahkan bakti kepada anak bangsa...



2 comments:

Eja said...

kat KSP mggu ni mggu common test, maka pasni sibuk lg utk siapkan carry mark...

jankaulu said...

jangan sampai terambil masa org (hak orang) eja, nantikan tak dihalal dunia akhirat.He he he

.