"Personal musing inspired by past and ongoing experiences of my life…depicting how I feel and what comes hereafter. However it may also revolves around my personal whishes, hopes and beliefs which I often in doubt and wondering... what is the meaning of life.."

Wednesday, July 25, 2012

Islands In The Stream - Dolly Parton and Kenny Rogers



Baby, when I met you there was peace unknown
I set out to get you with a fine tooth comb
I was soft inside, there was somethin going on
You do something to me that I can't explain
Hold me closer and I feel no pain
Every beat of my heart
We got somethin goin on
Tender love is blind
It requires a dedication
All this love we feel
Needs no conversation
We ride it together, ah-ah
Makin love with each other, ah-ah

Chorus:

Islands in the stream
That is what we are
No one in-between
How can we be wrong
Sail away with me to another world
And we rely on each other, ah-ah
From one lover to another, ah-ah

I can't live without you if the love was gone
Everything is nothin if you got no one
And you did walk in tonight
Slowly loosen sight of the real thing

But that wont happen to us and we got no doubt
Too deep in love and we got no way out
And the message is clear
This could be the year for the real thing

No more will you cry
Baby, I will hurt you never
We start and end as one, in love forever
We can ride it together, ah-ah
Makin love with each other, ah-ah


Kalau saya dengar lagu ni terus jadi happy. Muziknya lain daripada yang lain. Lagu duet ni selalu saya dengar semasa saya belajar di UM. Dapat beri tenaga. kalau layu saya mesti dengar lagu ini sambil tatap gambar ayah dan mak. 

Bila saya rasa malas nak belajar, rasa nak ponteng dan tak nak buat kertas kerja, saya tatap muka ayah dan mak. Dalam hati saya, saya akui mereka banyak berkorban untuk saya... Bila jadi syahdu terus saya membaca atau buat kerja. Kesian syaitan, he he he.

Saya berpendapat pada era tersebut saya sama banyak aktiviti study dan dengar muzik. Saya ada beli walkman kat Pertama Kompleks. Walkman tersebut kali kedua saya beli, kali pertama saya kena `pau'. Saya selalu pakai walkman boleh kata 24 jam ada tali kat telinga. Kecuali kuliah dan upacara agama.

Tetapi posting ini bukan pasal walkman atau Pertama Kompleks, ia pasal lagu yang saya selalu dengar. Saya suka Dolly Parton bukan kerana buah dada beliau menakjubkan tetapi kerana dia pandai cipta lagu simple yang sedap. Sekarang suara dia masih manja walaupun dah tua retea...

Malah saya lebih suka dengar lagu `i will alwayas love you' yang dinyanyi (dia juga yang cipta) berbanding dengan mendiang Whithney Houstan. Kak Dolly menyanyi dengan jiwa. Meremang bulu roma. Kak Whithney juga sedap tetapi nyanyiannya menjerit-jerit...

Jan: Suka lagu P Ramli yang bertajuk `berkorban apa sahaja', teringat kekasih lama, sedang berbahagiakah? Semoga dia tak bahagia...he he he. Jahat saya kan.

3 comments:

Nong Andy said...

a.. aku pong suka lagu P ramlee walaupun mendayu..dayu..

Anonymous said...

When someone writes an piece of writing he/she maintains the plan of a
user in his/her mind that how a user can be aware of it.

So that's why this post is outstdanding. Thanks!
My website: know memes

Anonymous said...

Very energetic blog, I liked that bit. Will there be a part 2?



Also visit my site ... clear

.