"Personal musing inspired by past and ongoing experiences of my life…depicting how I feel and what comes hereafter. However it may also revolves around my personal whishes, hopes and beliefs which I often in doubt and wondering... what is the meaning of life.."

Sunday, July 25, 2010

Selamat datang ke planet bumi.

25 Jul 10, 12:59
David: Thanks Mate for visiting my blog. Good Info
Jan: Bila pulak aku lawat blog kau David?

25 Jul 10, 00:59
Cameron Diaz: Hi, yout blog look nice and great info. I wish you can visit mine too
Jan: Sori tak ada masa...

24 Jul 10, 23:35
rebena: wow! nice blog! keep it up!
Jan: Alah buat-buat nice je tu...he he

24 Jul 10, 14:00
Lina Tan: Hi readers and blog owner. I'm glad you visited my site. Thanks mate, so I came back to read your blog. Here I am. Oh, I have a new blog post. Got weird video. Remember: Watch the entire video, as the end will surprise you!
Jan: Bila pulak aku lawat blog kau, terlawat kot? Tak ada masa la...

23 Jul 10, 21:18
Jennifer: nice blog! keep it up! i share something with u here..
Jan: Share apa pulak dah?

23 Jul 10, 17:08
Selena Richie: Hi.. Nice blog you have.. You've asked me to visit your site, so here I am.. I hope you and your visitor can visit my blog too. I've provide something special there for you and your visitor
Jan: Bila pulak aku ajak kau lawat blog aku?

23 Jul 10, 07:57
alam: aku golongan marhaein...
Jan: Emmm... tak apa alam, asalkan ada golongan. Ada golongan tu tak ada golongan langsung, bersyukurlah (unsur agama)...

23 Jul 10, 03:59
DrSmith: Hi Life is Bored Without Friends Feel Free To Read Information that i provide in My Blog
Jan: Huh! Mana kau tahu aku tak ada kawang?

22 Jul 10, 15:58
Jan: kukutip serpihang rindu yg btabur di hujung kalbu... Kutahan rasa pilu yg selubungi jiwaku...
Jan: Sudah-sudahlah menyamar.

22 Jul 10, 14:47
Tina Gally: Hi people.. Have you heard this on digg.com? How a 15-yo Kid Tricked Apple With a Disguised Tethering App
Jan: Tak pernah dengar pung, famous ke?.

22 Jul 10, 09:22
rambo: selamat datang ke duania nyata
Jan: Terima kasih Ram..

21 Jul 10, 08:06
restu: jgn kata begitu...mana tahu kalau allah kata " kun fa ya kun " boleh terbalik pulak hati awak tu...dari kakak ke adik...
Jan: semua boleh terbalik dan tunggang terbalik atas izinNya...

20 Jul 10, 17:14
aliya: ghfn
Jan: nfhg

20 Jul 10, 17:14
aliya: i love you
Jan: Emm...

20 Jul 10, 14:29
Nisyo: Hi im Nisyo You want pelempang?
Jan: Lempeng ada?

20 Jul 10, 13:03
Nisya: Hi im Nisya You want to know the secret about your name? Check out this blog.
Jan: Tak ada masa Sha... i myself is secret already, gitu...

20 Jul 10, 11:59
Diana Keys: Happy chatting guys!! Can you check my blog. I don't have chat box. Can you suggest me where to put the chat box..? My blog is kinda weird
Jan: Sori malaslah nak layan kau Die...

17 Jul 10, 20:37
bro: salam, mu ni sukimang ex student UM ke?
Jan: Salam, ya. Semuga awak sihat sejahtera.

Jan: Macam-macam ya...ada yang palsu, ada yang berbulu dan ada yang ikhlas...Selamat datang ke planet bumi.

2 comments:

diana said...

haha..pasan gelemer kejap ye..

sukiman said...

he he he...kononnya ramai peminat la kan...hu hu hu

.