"Personal musing inspired by past and ongoing experiences of my life…depicting how I feel and what comes hereafter. However it may also revolves around my personal whishes, hopes and beliefs which I often in doubt and wondering... what is the meaning of life.."

Saturday, November 7, 2009

The Essential Dolly Parton...

Cover CDnya...



We Used To

Mmm....
We used to walk through fields of green
We used to sit by clear blue streams
We used to be so happy
Me and you

We used to do such silly things
We used to make love in the rain
We used to
Yes, we used to

Then you went away
Leaving me with the memories we made
Memories of those sweet yesterdays
Spent with you
Spent with you

And even though you're gone
I still think so often of you
And the things that we no longer do
Like we used to
Oh we used to

We used to be so much in love
We used to kiss and hold and touch
We used to find so many things to do

We used to laugh and plan and dream
We used to own the world it seemed
We used to
Yes we used to

Then you went away
Leaving me with the memories we made
Memories of those sweet yesterdays
Spent with you
Spent with you

Oh and even though you're gone
I still think so often of you
And the things that we no longer do
Like we used to
Oh we used to

La...mmm....
Ahh....


Pada 5hb dan 6hb saya ke Kuala Lumpur lagi. Kali ini pergi mengutip data kajian di Jabatan Statistik Negara dan juga Ibu pejabat TNB. Best sangat pengalaman kutip data ni. data-datu tu kena beli, bukan kutip macam bunga melur...haaa. Tetapi posting ini bukanlah pula mengenai cerita mengutip data tersebut.
Bila ke bandar pastilah kunjungi pusat membeli belah, kalau tak tak sah kan.... Antaranya saya berkesempatan ke IKEA, Alamada dan beberapa lagi yang saya tak tahu namanya. Namun posting kali ini bukan juga mengenai apa yang saya beli di Ikea sempena nak naik rumah baru nanti, bukan...
Kali ini ceritanya mengenai CD terbaru yang saya beli. Saya pada mulanya mencari CD koleksi lagu Diana Ross tetapi tidak ada. Lantas saya sambar CD koleksi lagu Dolly Parton.
Penyanyi lagu country ini mempunyai banyak lagu best dan hits. Dan ada antaranya balada yang iris perasaan.Salah satu lagu yang sempat saya layan dalam kereta ialah lagu `We used to'... Kalau berkesempatan dengarlah, manalah tahu boleh layan...hehehe.
Lagu-lagu lain dalam CD ini ialah:

DISC 1
1. Dumb Blonde
2. Just Because I'm a Woman
3. My Blue Ridge Mountain Boy
4. Mule Skinner Blues (Blue Yodel No. 8)
5. Joshua
6. Coat of Many Colors
7. Touch Your Woman
8. My Tennessee Mountain Home
9. Jolene
10. Please Don't Stop Loving Me - (with Porter Wagoner)
11. I Will Always Love You12. Love Is Like a Butterfly
13. Bargain Store, The
14. Seeker, The
15. We Used To
16. All I Can Do
17. Light of a Clear Blue Morning
18. It's All Wrong, But It's All Right

DISC 2:
1. Here You Come Again
2. Two Doors Down
3. Heartbreaker
4. I Really Got the Feeling
5. You're the Only One
6. Starting Over Again
7. Old Flames Can't Hold a Candle to You
8. 9 to 5
9. But You Know I Love You
10. Single Women
11. Heartbreak Express
12. Islands in the Stream - (with Kenny Rogers)
13. Save the Last Dance For Me - (with The Jordanaires)

14. Tennessee Homesick Blues
15. God Won't Get You
16. To Know Him Is to Love Him - (with Linda Ronstadt/Emmylou Harris)
17. Why'd You Come in Here Lookin' Like That
18. Rockin' Years - (with Ricky Van Shelton)
19. Shine
Tajuk yang saya merahkan tu lagu yang paling menusuk, yang saya hijaukan adalah lagu yang sangat sedap didengar. Saya pasang berkali, layan-layan dan layan. Lagu paling best tentulah lagu `i will always love you'...he he jangan marah. Dolly menyanyi best berbanding Whitney Houstang. Mungkin saya suka dilagukan dalam bentuk country, yang mak cik Whitney nyanyi bentuk yang dipopkan. Macam bertempik sedikit, sedikit menjerit. Pun begitu saya layan jugak...
Saya suka lagu-lagu cinta, maklumlah saya tak dapatnya. He he he.
Jan: Alah dengan cinta dan janji2...he he he (jenis percaya dan setia)

No comments:

.