Salam...

"Personal musing inspired by past and ongoing experiences of my life…depicting how I feel and what comes hereafter. However it may also revolves around my personal whishes, hopes and beliefs which I often in doubt and wondering... what is the meaning of life.."

Total Pageviews

Followers

Monday, September 12, 2022

FOREST FUN RUN 2022


Dalam kesibukan, saya luangkan masa untuk dapatkan suasana berbeza. Banyak juga saya isi masa saya dengan buat apa yang saya suka.

Dapat jumpa kawan-kawan dan makan-makan merupakan satu peluang yang seronok.

Hidup mesti diisi.


Dua orang anak saudara saya juga berpeluang ikut saya berFun Run.




 Terima kasih kepada sahabat-sahabat yang ingtkan saya tentanf FOREST FUN RUN 4 September 2022 ini.

2 comments:

Anonymous said...

Setelah bertahun tak menerjah blog cik man.. tiba-tiba teringat kembali di mana saya terjatuh hati pada tulisan cik man..
Pernah juga terjumpa cik man di tmg muadzam.. tapi masa tu blur sekejap.. macam ku kenal, tapi siapa.. dah balik rumah baru teringat.. ooo ni penulis jankaulu.. apa kan daya sudah terlambat.. macam mana boleh terjumpa blog cik man.. sebab nak cari pusat servis kereta rasanya.. tapi terbaca kisah perjalanan air mata.. sakit yang sama mungkin.. ada juga kononnya nak kenal dengan cik man.. rupanya ada mutual friend.. rasa malu pulak, terus tutup rapat.. pernah juga ingin bertanya pada kenalan tersebut.. tapi terpaksa lupakan hasrat.. siapa lah saya..
Ada lagi kisah di belakang tabir.. tapi malu & kelakar nak diceritakan..
Apa-apa pun.. saya harap luka cik man akan sembuh.. saya harap cik man akan terus menulis..
Jarang-jarang..
Kadang-kadang..
Saya akan terus membaca tulisan cik man..

Ps: ini kali ke3 saya menulis komen di ruangan cik man.. kalau masih tak lepas/ tak keluar komen ni.. mungkin ini yang terakhir..

Rzzz

Anonymous said...

Rzzz

Kadang-kadang

Kadang-kadang apabila realiti tidak menjadi, muncullah fantasi...

Home